Taas saatiin paljon aikaan. Tarkoituksena oli tutustua neulahuovutuksen perusteisiin ja huovutimme piparkakkumuotteja apuna käyttäen erilaisia  muotoja. Lisäksi huovutimme eri värisiä villoja laataksi. Laatasta saadaan kukka sitten leikkaamalla.  Valmistuneita töitä oli paljon, pikkumarttamme oli kyllä meistä kaikista tuottoisin.

Tässä muutama:

Valitettavasti kameran muistikortti vioittui ja kuva on otettu kännykällä...

Lankojenvaihtotorille ilmestyikin suuri määrä lankoja. Kaikki saivat rauhassa tarkastella lankoja ja ottaa kotihoitoon tarvitsemansa. Kaikki langat eivät menneet kaupaksi ja loput päätettiin lahjoittaa eteenpäin Katuman lähiökeskuksen innokkaille käsityöharrastajille. Meille tarpeettomat muuttuivat toisille tarpeelisiksi. Hienoa!

Tunnelma oli marttojen kokoontumisajoissa taas normaali vapautunut, ihana puheensorina kuului kaikkialta. Ei ole mitään väliä, oletko ollut martta jo pitkään vai juuri aloittanut tai vaikka vielä harkitsemassa, kaikki ovat tervetulleita ja pääsevät ryhmään mukaan helposti. Ja sehän tässä on tarkoituksenakin, että kynnys lähteä mukaan on hyvin matala. Jokainen tuo oman osaamisensa mukaan ja yhdessä opettelemme uusia asioita. Samalla opimme myös itsestämme aina jotakin uutta.

Hanna Heikkilä sai jatkopestin kässämarttojen vetäjänä. Kiitos vaan siis teille kaikille!

Paikalla oli 11 marttaa, 1 kaappimatta ja 1 pikkumartta.

Ja tämännäköistä oli Hämeenlinnassa 21.1.11 klo 5:00 aamulla. Lunta piisaa mielläkin, on kunnon talvi.